Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - San Francisco Travel Juliste

5,98 €19,95 €
Varastossa
Toimitetaan 2-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 59 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Henry Rivers -juliste - Moderni juliste graafisena aiheenaan San Francisco

Moderni juliste Henry Riversin luomalla aiheella. San Franciscon tunnetuimpia maamerkkejä yhdessä tekstin 'Visit San Francisco' kanssa luovat tämä tyylikkään graafisen julisteen, jonka innoittajana on tunnettu San Franciscon kaupunki. Meillä on useita julisteita Henry Riversin luomilla aiheilla. Löydät ne kaikki kategoriasta Kartat & Kaupungit, jossa meillä on myös valtavasti muita moderneja julisteita aiheinaan ja teksteinään eri kaupungit. Julisteessa on 'sisäänrakennettu' kehyskartonki, joka kehystää aiheen kauniisti.

PRE0014-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Henry Rivers

Kuvittaja Henry Rivers on alkujaan lähtöisin Englannista, mutta asuu nykyisin Ranskan maaseudulla pienessä kaupungissa lähellä Bordeaux’ta. Henry matkustaa ympäri maailmaa paperin ja lyijykynän kanssa tärkeimpänä päämääränään vangita maailman rakastetuimpien kaupunkien ja paikkojen sielu. Aikaisemman arkkitehdin taustansa takia ja vanhojen matkailumainosten innoittamana hän luo värikylläisiä julisteita tulkiten suosikkikaupunkejamme minimalistiseen tyyliin.

Tutkimalla ja matkustelemalla maailmalla Henry Rivers esittää taiteessaan tunnettuja monumentteja, maamerkkejä ja tunnusmerkkejä joistakin maailman parhaista matkakohteista. Henry Riversin leikkisä ilmaisu ja kauniit värit ovat täydellinen vintagen ja modernin taiteen kohtaaminen.

Inspiraatiota tauluseinällesi