Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Henry Rivers - New York Travel Juliste

19,95 €
Varastossa
Toimitetaan 2-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 59 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Henry Rivers -juliste - New York -aiheinen juliste

Graafinen taulu Henry Riversin aiheella. New York, New York, New York - kaupunkien kaupunki, jota usein kutsutaan 'Isoksi Omenaksi'. Tämä moderni taulu, jossa teksti 'Visit New York' yhdessä hienon New Yorkin siluetin kanssa, sopii täydellisesti kotiin, jossa joku rakastaa New Yorkia ja ehkä haaveillut aina kaupungissa vierailemisesta tai jollekin, joka etsii modernia sisustustaulua. Meillä on useita Henry Riversin luomia julisteita, jotka löydät yhdessä muiden julisteiden kanssa kategoriasta 'Kartat ja Kaupungit'. Julisteessa on 'sisäänrakennettu' kehyskartonki, joka kehystää aiheen kauniisti.

PRE0011-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Henry Rivers

Kuvittaja Henry Rivers on alkujaan lähtöisin Englannista, mutta asuu nykyisin Ranskan maaseudulla pienessä kaupungissa lähellä Bordeaux’ta. Henry matkustaa ympäri maailmaa paperin ja lyijykynän kanssa tärkeimpänä päämääränään vangita maailman rakastetuimpien kaupunkien ja paikkojen sielu. Aikaisemman arkkitehdin taustansa takia ja vanhojen matkailumainosten innoittamana hän luo värikylläisiä julisteita tulkiten suosikkikaupunkejamme minimalistiseen tyyliin.

Tutkimalla ja matkustelemalla maailmalla Henry Rivers esittää taiteessaan tunnettuja monumentteja, maamerkkejä ja tunnusmerkkejä joistakin maailman parhaista matkakohteista. Henry Riversin leikkisä ilmaisu ja kauniit värit ovat täydellinen vintagen ja modernin taiteen kohtaaminen.

Inspiraatiota tauluseinällesi