Skip to main content.

Ambassador Collections

Esittelyssä viralliset brändilähettiläät vuodelle 2022: Anna Lewandowska ja Gerda Lewis! Jokainen brändilähettiläs on työskennellyt Design Studiomme kanssa luodakseen oman kokoelmansa.

Back to top

Gerda Lewis

Valmistaudu hauskaan ja huolettomaan kesään Desenio Ambassador Gerda Lewisin taidekokoelman avulla! Täydellinen tapa tuoda väriä kotiisi, sekoita ja sovita kirkkaan vihreitä, kuumia pinkkejä ja laventelin sävyjä.

INSPIRED LIFE

German's Next Top Model -ohjelmasta The Bachelorette -ohjelmaan, Gerda inspiroi monia seuraajiaan päivittäin jakamalla rakkautensa muotiin, matkustamiseen ja tietysti koiraansa Teddyyn.

"Oikeiden taideteosten löytäminen herättää kaiken eloon ja tuo tilaan tyyliä. Rakastan sitä, kun taide sopii sisustukseeni, ja vaihdan sisustusta aina uuden kauden mukaan."

Back to top

Anna Lewandowska

Tapaa Desenio-lähettiläs Anna Lewandowska! Anna on luonut yhteistyössä designstudiomme kanssa taidekokoelman, joka tuo kesäistä tunnelmaa seinillesi.

HYVINVOINTI JA ITSEHOITO

Karaten maailmanmestaruusmitalistina, kuntokouluttajana ja hyvinvointiyrittäjänä Anna pyrkii muuttamaan ihmisten elämää, innoittamaan terveempiin tapoihin ja itsehoitoon, mikä on inspiroinut hänen taidekokoelmaansa.

"Kaikki, mitä teen, liittyy intohimooni terveyttä kohtaan. Se on kaikkien liiketoimintojeni DNA, enkä voi kuvitella, ettei taidekokoelmani heijastaisi sitä."

TALON TEKEMINEN KODIKSI

”Olin ennen hyvin intohimoinen valokuvauksen suhteen; osa kokoelman kuvituksista perustuu omiin valokuviini."" ""Olen ollut hyvin innostunut valokuvauksesta."" Minulle taide tekee talosta kodin. Taidegrafiikan avulla voimme ilmaista, mitä sydämessämme piilee. Ne voivat myös muistuttaa meitä siitä, mikä on tärkeää.”

ANNAN KOKOELMAAN