Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Abstract Nature - Dark Blue Juliste

6,98 €13,95 €
Varastossa
Toimitetaan 3-5 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Elisabeth Fredriksson, graafinen juliste ripauksella luontoa

Elisabeth Fredrikssonin luoma moderni juliste. Tämä juliste graafisella designilla, sinisenä ja kultaisilla yksityiskohdilla sopii täydellisesti esimerkiksi olohuoneen tai makuuhuoneen seinälle tuomaan niihin hieman eloa. Yhdistele useita julisteita, joissa on samankaltaiset graafiset aiheet, tai koristele jollakin erilaisella luodaksesi kontrastin taiteellasi. Tarjoamme useita julisteita, joiden aiheen on luonut Elisabeth Fredriksson. Löydät ne kaikki kategoriasta Handpicked.

PRE0019-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson on ruotsalainen graafinen suunnittelija, joka jo lapsuudessa kiinnostui taiteesta ja luomisesta. Kymmenvuotiaasta lähtien Elisabeth saattoi istua tuntikausia maalaamassa, kunnes äiti kutsui hänet ruokapöytään. Viidentoista ikäisenä hän sai ensimmäisen kameransa, josta tuli hänelle nopeasti intohimo.

Kokeiltuaan taidekoulun jälkeen eri taidemuotoja Elisabeth valitsi graafisen suunnittelun, joka on nyt hänen suurin kiinnostuksen kohteensa. ”Kun teen taidetta, innoituksen lähteenä minulle voi toimia mikä tahansa aina hiekanhyvästä koko maailmankaikkeuteen. Taide on koko elämäni.”

Inspiraatiota tauluseinällesi