Skip to main content.
STUDIO COLLECTION

Brooklyn Bridge Detail Juliste

16,48 €32,95 €
Varastossa
Toimitetaan 3-5 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Juliste, jossa Brooklyn Bridge mustavalkoisena

Mikä tuntuisikaan enemmän New Yorkilta kuin Brooklyn Bridge? Tämä mustavalkoinen valokuvataulu esittää osaa sillasta, joka yhdistää Brooklynin Manhattaniin ja on tunnettu kaikkialla maailmassa - ei ainoastaan suosittuna maamerkkinä, vaan myös monien suurelokuvien kuvauspaikkana. Aihe esittää sillan arkkitehtuurin, ja Desenion luovan tiimin ottama valokuva sopii täydellisesti ripustettavaksi kotiin palana kaupunkia, joka ei koskaan nuku. Julisteessa on valkoinen reunus, joka kehystää aiheen kauniisti.

Studio Cosmopolitan

11309-8
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Studio Collection - New York

Studio Cosmopolitan on Desenion luovan tiimin luoma eksklusiivinen valokuvataidekokoelma. Valokuvat esittävät kauniita paikkoja kolmessa maailmankaupungissa New Yorkissa, Lontoossa ja Pariisissa. Kaikkia kaupunkeja leimaa vilkas kulttuuri ja siellä työskentelevien ihmisten monimuotoisuus. Se, että muodin, muotoilun ja taiteen trendit usein syntyvät näissä kaupungeissa, ei ole sattumaa.

Studio New Yorkissa, "kaupunki, joka ei koskaan nuku", olemme ikuistaneet kaupungin ikonisia maamerkkejä, kuten Times Square, Brooklyn Bridge ja kaupungin upea siluetti, yhdessä kaupungin koristeellisten julkisivujen kanssa. Kokoelma on sekoitus kauniita yksityiskohtakuvia ja huikaisevia korkeuksia voimakkaissa kontrasteissa.

Inspiraatiota tauluseinällesi