Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson - Don't Quit Your Daydream Juliste

5,38 €17,95 €
Varastossa
Toimitetaan 2-4 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Elisabeth Fredriksson, moderni juliste tekstillä “Don`t quit your daydream”

Tyylikäs Elisabeth Fredrikssonin luoma juliste. Tämä graafinen juliste harmaansävyisillä kuvioilla ja kultaisilla yksityiskohdilla yhdessä tekstin 'Don't Quit Your Daydream' kanssa on innostava juliste, joka muistuttaa, ettei unelmointia saa lopettaa koskaan. Meillä on paljon graafisia julisteita sekä julisteita inspiroivilla sitaateilla. Katso kategoriamme 'Tekstitaulut' ja 'Graafiset', jos haluat sisustaa kotisi samantyylisillä julisteilla.

PRE0024-2
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson on ruotsalainen graafinen suunnittelija, joka jo lapsuudessa kiinnostui taiteesta ja luomisesta. Kymmenvuotiaasta lähtien Elisabeth saattoi istua tuntikausia maalaamassa, kunnes äiti kutsui hänet ruokapöytään. Viidentoista ikäisenä hän sai ensimmäisen kameransa, josta tuli hänelle nopeasti intohimo.

Kokeiltuaan taidekoulun jälkeen eri taidemuotoja Elisabeth valitsi graafisen suunnittelun, joka on nyt hänen suurin kiinnostuksen kohteensa. ”Kun teen taidetta, innoituksen lähteenä minulle voi toimia mikä tahansa aina hiekanhyvästä koko maailmankaikkeuteen. Taide on koko elämäni.”

Inspiraatiota tauluseinällesi