Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Four Mountains Juliste

12,48 €24,95 €
Varastossa
Toimitetaan 3-5 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Elisabeth Fredriksson, tyylikäs graafinen aihe vuoresta mustana, harmaana ja kultaisena.

Tyylikäs juliste suunnittelija Elisabeth Fredrikssonin luomalla aiheella Tyylikäs juliste mustalla, kultaisella ja harmaalla graafisella taideaiheella. Aihe, joka muistuttaa vuorta, on moderni ja sopii hyvin kodin useimpiin huoneisiin. Tällainen juliste sopii sommiteltavaksi yhteen muiden kanssa uniikkia tauluseinää luotaessa. Mitkä julisteet laajasta modernien taulujen valikoimastamme valitsisit yhdisteltäviksi kodissasi?

PRE0022-8
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson on ruotsalainen graafinen suunnittelija, joka jo lapsuudessa kiinnostui taiteesta ja luomisesta. Kymmenvuotiaasta lähtien Elisabeth saattoi istua tuntikausia maalaamassa, kunnes äiti kutsui hänet ruokapöytään. Viidentoista ikäisenä hän sai ensimmäisen kameransa, josta tuli hänelle nopeasti intohimo.

Kokeiltuaan taidekoulun jälkeen eri taidemuotoja Elisabeth valitsi graafisen suunnittelun, joka on nyt hänen suurin kiinnostuksen kohteensa. ”Kun teen taidetta, innoituksen lähteenä minulle voi toimia mikä tahansa aina hiekanhyvästä koko maailmankaikkeuteen. Taide on koko elämäni.”

Inspiraatiota tauluseinällesi