Skip to main content.

Astrid Lindgren

Julisteet

Astrid Lindgrenin rakastetut hahmot tunnetaan ympäri maailmaa ja niistä on tullut monien lasten ystäviä heidän varhaisvuosinaan. Tunnemme ilkikurisen Vaahteramäen Eemelin, vahvan Peppi Pitkätossun ja leikkisän Kattokassisen, ja täältä löydät lisää Astrid Lindgrenin kuvituksia hänen tunnetuimmista hahmoistaan.

Astrid Lindgren

Astrid Lindgrenin kuvituksia sisältävä kategoriamme tarjoaa kuvituksia sekä Peppi Pitkätossusta että Vaahteramäen Eemelistä ja Kattokassisesta. Tämä kokoelma sisältää Astrid Lindgrenin sitaatteja ja kuvituksia hänen rakastetuimmista hahmoistaan. Löydä kuvituksia Vaahteramäen Eemelin ilkikurisesta hahmosta sekä Peppi Pitkätossun kuvituksia ja sitaatteja, jotka luovat hauskan ja leikkisän tunnelman pikkuisesi huoneeseen.

Kun sisustat lapsesi huonetta, kuvitukset ovat täydellinen taidevalinta, sillä ne tuovat huoneeseen viihtyisän tyylin. Jos haluat tehdä pikkuisesi huoneesta persoonallisemman, anna hänen itse valita suosikkihahmonsa ja sitaattinsa! Nämä vahvat ja tomerat Astrid Lindgren -hahmot antavat lapsellesi varhaisia roolimalleja, ja herättävät ehkä myös heidän kiinnostuksensa näihin klassisiin tarinoihin. Kokoelma sisältää sekä kuvituksia että sitaatteja, kuten kuvituksia Peppi Pitkätossusta, Vaahteramäen Eemelistä ja Kattokassisesta.

Valitse näistä söpöistä Astrid Lindgren -kuvituksista ja löydä suosikkihahmosi! Valitse se, joka sopii lapsesi persoonallisuuteen ja saat täydellistä taidetta heidän huoneeseensa. Taiteen ja kuvitusten lisääminen lastenhuoneeseen tekee siitä paljon hauskemman, ja näistä Astrid Lindgrenin kuvituksista Peppi Pitkätossusta ja monista muista, he voivat myös löytää uusia roolimalleja.