Skip to main content.

DESENIO X COPPAFEEL!

On aika tunnustella itsesi! Breast Cancer Awareness Monthin kunniaksi teemme yhteistyötä CoppaFeel!:n kanssa Feel Yourself -taidekokoelman kanssa. Lokakuun 2022 aikana 10 % myyntihinnasta* lahjoitetaan CoppaFeel!, -järjestölle, joka on Iso-Britanniassa toimiva rintasyöpäjärjestö, joka varmistaa rintasyövän varhaisen diagnosoinnin antamalla nuorille mahdollisuuden tuntea oma normaalinsa.

Back to top
Back to top

TARKISTA RINTASI

Tee tästä lokakuusta uuden rutiinin alku! Tarkista rintasi, rintakehäsi ja -lihaksesi joka kuukausi, opi tuntemaan oma normaalisi, ja huomaat, jos jokin ei tunnu sinulle aivan tavalliselta.

Back to top

GET HANDS-ON

Totuus on, että jos sinulla on rintakudosta, voit sairastua rintasyöpään. CoppaFeel! haluaa siis, että kaikki osaavat tarkistaa rintansa, rintalihaksensa ja rintakehänsä, tutustuvat omaan normaaliinsa ja pystyvät nopeasti havaitsemaan, jos jokin ei tunnu itselle tavalliselta. Käy osoitteessa coppafeel.org saadaksesi lisätietoja ja kuukausittaiset muistutukset itsesi tarkistamisesta!

COPPAFEELIN TUKEMINEN!

Pyysimme Desenio-ateljeemme taiteilijoita tulkitsemaan, mitä tarkoittaa olla nainen, mikä johti täydelliseen sekoitukseen taidetyylejä, kuten typografiajulisteita, figuratiivisia maalauksia ja abstrakteja teoksia.