Skip to main content.

Linnea Frank

Julisteet

Opiskeltuaan valokuvausta lukiossa Linnea Frank löysi rakkauden taidevalokuvaukseen leikkimällä valotuksella ja tekstuureilla pimiössään. Työskenneltyään apulaisvalokuvaajana ja myöhemmin omassa studiossaan tekemässä pääasiassa muoti- ja kauneuskuvia, hänen elämänsä kääntyi, kun hän pakkasi kaikki omaisuutensa ja muutti Kapkaupunkiin.

"Työni alkaa aina elementistä, joka puhuu minulle ja käynnistää luovan prosessin. Se voi olla jonkun silmä tai siluetti. Haluan välittää tunteen, joten se on lähtökohtani", hän sanoo.

Linnean luovaan prosessiin kuuluu kerrosten, tekstuurien, valon ja värien lisääminen, mikä luo kiehtovia taideteoksia, joista hän on tunnettu.

"Minulla ei ole sääntöjä! Inspiraationi voi tulla ilmeisistä tai oudoista paikoista. Musiikki, ihmiset ja luonto ovat aina inspiraation lähde. Minusta tuntuu, että työni on kukoistanut muuttoni jälkeen lähinnä siksi, että tunnen inspiroituneena kaikkialla, minne menenkin tässä maassa."

 


 

 

 

Julisteita Linnea Frankilta

Tästä kategoriasta löydät ruotsalaisen taiteilijan Linnea Frankin luomia julisteita. Hän työskentelee Etelä-Afrikassa ja luo kaunista ja modernia taidetta. Julisteita pehmennetyillä väreillä, kuten beigellä, mustalla ja valkoisella, luomaan rauhallisen tunnelman motiiveilla vahvalla ja voimakkaalla viestillä. Nämä printit sopivat täydellisesti sisäisen taiteen ystävällesi inspiroitumaan. Yhdistä suosikkisi ja hanki sinulle sopiva tauluseinä.