Skip to main content.

SS22 Trends

Löydä suosikkijulisteesi: tutustu neljään uuteen mallistoon, jotka perustuvat viimeisimpiin sisustustrendeihin.

Back to top

THE NEW COZY

Nosta laiskojen viikonloppujen tasoja kotiympäristöllä, jossa haluat viettää aikaa. Pue päällesi mukavimmat vaatteet ja vietä aikaa heidän kanssa, jotka tekevät kodistasi kodin.

KOROSTA EPÄTÄYDELLISYYTTÄ

Elämä on sotkuista mutta kaunista. Luo tilaa elämälle ja kaikille tuleville muistoille mukavilla tekstiileillä ja rauhallisilla taidejulisteilla.

Back to top

HOTEL MILANO

Tervehdi yhtä kauden kuumimmista kotitrendeistä, tämä moderni käänne vuosisadan puolivälin sisustuksiin on sekä viehättävä että erittäin tyylikäs!

Muodollista luksusta kotona

Retrovalokuvataide ja valokuvataide muodot ovat täydellinen lisä vuosisadan puolivälin moderniin estetiikkaan, jossa vaientuneet siniset ja vihreät ovat pääosassa. Tämä sensuelli kotitrendi lisää ylellisyyttä tilaan ja luo täydellisen taustan koticocktail- tai treffi-iltaan.

Back to top

CANDY SHOP

Ole leikkisä tällä kevät-kesäkaudella juuri nyt trendaavalla karkkiväripaletilla! Tämä pastellivärien yhdistely tuo iloa kotiisi ja ainutlaatuisen vivahteen seiniisi.

Ilmaise itseäsi

Valitse ja sekoita suosikkisävyjäsi pirteään ja ainutlaatuiseen kotiin. Valitsetpa sitten hienovaraisen pastellipaletin tai kirkkaamman punaisen ja sinisen sävyjä, leiki väreillä ja muodoilla muuttaaksesi kotisi tyylikkääksi esittelytilaksi. Koristele seinäsi retrojulisteilla, omituisilla maalauksilla ja hauskoilla kuvilla luodaksesi tämän ilmeen.

Back to top

BRIGHT NEW WORLD

Hyödynnä henkistä puoltasi SS22-trendin Bright New World kanssa! Tämä kosmisen tyylikäs sisustustrendi kutsuu meidät maailmaan, joka on täynnä optimismia ja selkeyttä, ja kannustaa meitä latautumaan ja unelmoimaan.

Yksinkertaisuus on avainasemassa

Tämä läpinäkyvä trendi, jonka väripaletissa on vesivärinharmaita ja pestyjä lilan ja vihreän sävyjä, luo puhtaan ja hienostuneen ilmeen, jossa tasapaino ja yksinkertaisuus ovat avainasemassa. Kerrostamalla läpikuultavia kankaita ja lisäämällä peilejä ja metallia saat aikaan minimalistisen ja tyylikkään tilan!