Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Cepa Ocean Juliste

9,48 €18,95 €
Varastossa
Toimitetaan 3-5 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Elisabeth Fredrikssonin juliste, jossa on graafinen sininen kuva-aihe.

Kaunis taulu, jonka sinisiä sävyjä korostavat kultaiset yksityiskohdat. Tämä Elisabeth Fredrikssonin luoma juliste sopii hyvin sisustukseen vaikkapa makuuhuoneeseen, olohuoneeseen tai eteishalliin. Sen ilmaisuvoima ja trendikkäät värit muodostavat vahvan sisustuksellisen yksityiskohdan. Haluatko yhdistellä useita julisteita kollaasiksi? Tutustu luokkiin Taideaiheet ja Graafiset löytääksesi samantyyppisiä tauluja.

2377-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson on ruotsalainen graafinen suunnittelija, joka jo lapsuudessa kiinnostui taiteesta ja luomisesta. Kymmenvuotiaasta lähtien Elisabeth saattoi istua tuntikausia maalaamassa, kunnes äiti kutsui hänet ruokapöytään. Viidentoista ikäisenä hän sai ensimmäisen kameransa, josta tuli hänelle nopeasti intohimo.

Kokeiltuaan taidekoulun jälkeen eri taidemuotoja Elisabeth valitsi graafisen suunnittelun, joka on nyt hänen suurin kiinnostuksen kohteensa. ”Kun teen taidetta, innoituksen lähteenä minulle voi toimia mikä tahansa aina hiekanhyvästä koko maailmankaikkeuteen. Taide on koko elämäni.”

Inspiraatiota tauluseinällesi