Skip to main content.
FEATURED ARTISTS

Elisabeth Fredriksson – Graphic Pineapple 1 Juliste

18,95 €
Varastossa
Toimitetaan 3-5 arkipäivässä
Ilmainen toimitus yli 49 €
90 päivän avoin kauppa
Tuotekuvaus

Elisabeth Fredriksson, graafinen juliste ananaksesta

Keltään ei liene jäänyt huomaamatta, että ananas on nykyään suuri sisustustrendi. Miksi siis jättäisimme sen käyttämättä myös julisteessa? Tässä Elisabeth Fredrikssonin taulussa, jonka värit ovat sininen ja kulta valkoista taustaa vasten, on trendikäs mutta samalla tyylikäs aihe. Taulu sopii yhtä hyvin keittiöön kuin eteishalliinkin. Samantyyppisiä julisteita löydät lisää luokista Graafiset, Piirrokset ja Taideaiheet.

2373-5
  • Oikein-merkki
    Mattapintainen premium-paperi
  • Oikein-merkki
    Tuotettu Ruotsissa
  • Oikein-merkki
    Iänkestävää paperia
Istutamme kaksi puuta jokaista käytettyä puuta kohden
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
FSC - Vastuullisista lähteistä peräisin oleva paperi
Kestävä kehitys sydämessä

Elisabeth Fredriksson

Elisabeth Fredriksson on ruotsalainen graafinen suunnittelija, joka jo lapsuudessa kiinnostui taiteesta ja luomisesta. Kymmenvuotiaasta lähtien Elisabeth saattoi istua tuntikausia maalaamassa, kunnes äiti kutsui hänet ruokapöytään. Viidentoista ikäisenä hän sai ensimmäisen kameransa, josta tuli hänelle nopeasti intohimo.

Kokeiltuaan taidekoulun jälkeen eri taidemuotoja Elisabeth valitsi graafisen suunnittelun, joka on nyt hänen suurin kiinnostuksen kohteensa. ”Kun teen taidetta, innoituksen lähteenä minulle voi toimia mikä tahansa aina hiekanhyvästä koko maailmankaikkeuteen. Taide on koko elämäni.”