Skip to main content.

STUDIO HOLLYWOOD

Studio Hollywood - Starring Sofia Richie

Sofia Richien tähdittämä ikoninen valokuvataidekokoelma

Elä unelmaasi tämän täysin uuden valokuvataidekokoelman avulla, jonka pääosassa on tyyli-ikoni ja LA:sta kotoisin oleva Sofia Richie! Luo oma Hollywood-pyhäkkösi kotiisi ikonisilla valokuvilla uima-altaan näkymistä, vuosisadan puolivälin modernista arkkitehtuurista ja ajattomasta muodista.

The classics

"Rakastin tämän kuvauksen aikana käyttämiämme tyylejä; rakastan valtavasti muotia, joten on aina niin hauskaa päästä testaamaan vaatteita ja meikkejä.
Sofia Richie
"Tämän valokuvataidekokoelman kuvaaminen kotikaupungissani oli uskomatonta; rakastin kasvamista Los Angelesissa, joten tämä oli minulle todella erityistä."
Sofia Richie

Kuvauksissa Sofia Richien kanssa

Vanhan Hollywoodin hienostuneisuutta ilmentävä tyyli-ikoni ja malli Sofia Richie liittyi seuraamme kiireiseen kuvauspäivään Hollywoodin Hillsillä sijaitsevassa upeassa keskiaikaisessa huvilassa. ""Olen tehnyt paljon mallintöitä, mutta tämä on ensimmäinen kerta, kun olen mukana valokuvataidekokoelmassa, joten tämä oli minulle uusi kokemus. Rakastin todella työskentelemistä Desenion kanssa ja mielestäni koko kokoelma on niin elegantti ja ajaton!” hän sanoo.

Tällä syntyperäisellä losangelesilaisella on paljon annettavaa: hän täytti juuri 24 vuotta ja on jo kansainvälinen kansikuvatyttö, jolla on Instagramissa vaikuttava 7,7 miljoonaa seuraajaa. Hän on vastikään kihlautunut musiikkijohtaja Elliot Graingen kanssa ja kertoo, että heidän häät ovat vielä suunnitteluvaiheessa, mutta ne ovat ""ehdottomasti perhekeskeiset"", ja että hänen tulevaisuuden unelmiinsa kuuluu "omaan brändiini keskittyminen ja perheen perustaminen".

The statements

Product Slider

Vain Hollywoodissa

Tämä kokoelma antaa todellisia Brigitte Bardot -viboja, ja se heijastaa ikonista Hollywood-unelmaa, joka on saanut vaikutteita 50- ja 60-luvun muodista ja elämäntyylistä. " Rakastin tämän kuvauksen aikana käyttämiämme tyylejä; rakastan valtavasti muotia, joten on aina niin hauskaa päästä testaamaan vaatteita ja meikkejä. Kasvaminen äitini kanssa, jolla oli tuohon aikaan oma muotimallisto, herätti ehdottomasti kiinnostukseni muotia kohtaan. Se kulkee suvussa." Sofia sanoo. "Mielestäni kokoelma kertoo tarinan vahvasta ja itsevarmasta naisesta, joka elää unelmiaan, aivan kuten naiset, joita itse ihailen."

The lifestyle

Ikoniset valokuvat uima-altaiden näkymistä, vuosisadan puolivälin modernista arkkitehtuurista, ajattomasta muodista ja ylellisistä detaljeista, nämä 26 valokuvaa kertovat tarinan unelmiesi elämisestä ikonisen Hollywood-tyylin ja klassisten Los Angelesin ja Palm Springsin maamerkkien avulla.

Product Slider

Rakastan beigen, ruskean ja turkoosin väripalettia yhdistettynä klassiseen mustavalkoiseen valokuvaukseen. Se sopii todella hyvin kotiini ja tyyliini.”
Sofia Richie

Katso kokoelma