Toimitus 3 - 5 päivää
Yli 50 €:n ostokset ilman toimituskuluja
Ajankohtaista! Saat 20€ alennusta ostoksesi jokaista 60€ kohti* - Lue lisää
Julisteet ja printit
Kehykset
Inspiraatio
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Kassalle
0 Tuotteet
Jatka
Kassalle

Tietosuojakäytäntö

Henkilötiedot

Yksityisyytesi on meille erittäin tärkeää ja pyrimme suojaamaan henkilökohtaiset tietosi parhaalla mahdollisella tavalla. Tarkoituksemme on noudattaa aina kaikkia henkilötietosuojaa koskevia lakeja ja asetuksia. Tämän käytännön avulla haluamme auttaa sinua ymmärtämään, mitä tietoja keräämme ja miten niitä mahdollisesti käytetään. Ostamisen tai tietojen antamisen yhteydessä hyväksyt tämän käytännön ja henkilötietojesi käsittelyn alla kuvatulla tavalla.

Rekisterinpitäjä

Desenio AB, 556763-0693
Högbergsgatan 44 (käyntiosoite)
SE-118 26 Tukholma, Ruotsi

vastaa henkilötietojesi käsittelystä.

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käytämme tietoja, jotka annat tai olet antanut meille osoitteessa desenio.fi tai joita keräämme esimerkiksi evästeillä, asiakassuhteemme ylläpitämiseen ja ostoksiesi hallinnointiin.

Meillä on pääsy seuraaviin henkilötietoihin: henkilötunnus, sukupuoli, nimi, osoite, toimitusosoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite, tilaus-, maksu- ja ostohistoria, maksu- tai luottokortin numero.

Käyttäminen

Edellä mainitun lisäksi tietoja voidaan käyttää myös tilastollisiin tarkoituksiin, suoramarkkinointiin, asiakastutkimuksiin, uutiskirjeisiin sekä tunnistamiseen. Niitä voidaan käyttää myös lähetyksiin tekstiviestillä, sähköpostitse ja postitse sekä, ellet olet kieltänyt, markkinointiin ja tiedottamiseen puhelimitse. Jos haluat keskeyttää markkinoinnin, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme.

Annettuja ja kerättyjä tietoja voidaan käyttää tarvittavien tietojen ja mainosten toimittamiseen sinulle sekä sivustomme parantamiseen. Tietojen käsittely maksuratkaisujen ja maksumenettelyjen parantamiseksi sisältää käsittelyn, jossa henkilötietosi, mm. henkilötunnuksesi, siirretään muihin yrityksiin ja kolmannen osapuolen toimittajille analyysejä varten. Tiedot voidaan yhdistää muista rekistereistä, esim. luottotietorekistereistä, saatuihin tietoihin. Voimme käyttää henkilötunnustasi oston yhteydessä luottotietojen tarkistamiseksi maksu- ja luottoyhtiön toimeksiannosta.

Äärimmäistä varovaisuutta noudattaen tietoja voidaan yhdistää muiden rekisterien tietoihin, sekä EU:n alueella että sen ulkopuolella, ja yhteistyökumppanit voivat käsitellä niitä aikaisemmin mainituissa tarkoituksissa sovellettavien lakien ja asetusten mukaisesti. Lisäksi henkilötietoja voidaan myös jakaa tai yhdistää viranomaisten ja yhteistyökumppaniemme kanssa, esimerkiksi toimitusta, luottotietoja ja maksuja varten.

Hyväksymällä Desenion tietosuojakäytännön oston yhteydessä tai tietoja antaessasi hyväksyt myös, että henkilötietojasi siirretään Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin.

Yrityksen myynti

Desenion mahdollisen myynnin yhteydessä tai sen sulautuessa toiseen organisaatioon voimme jakaa henkilötietosi neuvonantajiemme, mahdollisen ostajan ja tämän neuvonantajan kanssa ja myös luovuttaa ne uudelle omistajayritykselle.

Google

Käytämme Googlen palveluita analysointiin ja mainontaan. Lisätietoja siitä, miten Google kerää, jakaa ja käyttää tietoja, on annettu täällä.

Henkilötietojen suojaaminen

Meillä on turvallisuuskäytännöt sekä tekniset suojat henkilötietojen pitämiseksi varmassa tallessa. Pääsy henkilötietoihin on rajoitettua ja työntekijöiden on tunnistauduttava päästäkseen tarvitsemiinsa tietoihin.

Desenio käyttää mm. SSL-suojausta (Secure Socket Layer) tietojen turvalliseen siirtämiseen verkoissa ja internetissä. Sinun täytyy tarkistaa, että SSL-suojaus on käytössä käyttämässäsi verkkoselaimessa.

Aika

Jos olet tehnyt tilauksen tai luonut tilin Deseniolla ja hyväksynyt näin rekisteröitymisen meille, tallennamme tietosi, kunnes peruutat rekisteröinnin. Voit peruuttaa rekisteröinnin milloin tahansa. Henkilötietoja, jotka saamme tai keräämme ilman rekisteröitymistäsi, säilytämme niin kauan kuin se on lain mukaan tarpeen täyttääksemme omat ja yhteistyökumppaneidemme velvoitteet sinua kohtaan, kuten toimitukset ja takuut.

Tietoja ei tallenneta pidempään kuin voimassa oleva henkilötietolaki sallii.

Henkilötietosi

Ruotsin henkilötietolain (PUL) mukaisesti sinulla on oikeus saada kerran kalenterivuodessa ilmaiseksi tieto siitä, mitä henkilötietoja sinusta käsitellään. Tätä varten sinun on tehtävä meille kirjallinen pyyntö. Henkilötietolain mukaan sinun on lähetettävä se allekirjoitettuna postitse. Desenion osoitteen löydät sivustolta desenio.fi

Meille on tärkeää, että meillä on oikeat ja ajan tasalla olevat henkilötiedot. Ota yhteyttä meihin, jos meidän on tehtävä tietoihin muutoksia. Voit, ja sinulla on oikeus siihen, milloin tahansa pyytää, että henkilötietojasi korjataan, poistetaan tai estetään.

Voit, ja sinulla on oikeus siihen, milloin tahansa peruuttaa henkilötietojesi käsittelyn hyväksynnän. Voit rajoittaa peruuttamisen ainoastaan käsittelyn tiettyyn osaan, esimerkiksi suoramarkkinointiin liittyvään käyttöön.

Rajoitus

Sivustollamme on linkkejä verkkosivustoille, jotka eivät ole Desenion omistuksessa tai hallinnassa. Tietosuojakäytäntömme koskee ainoastaan Desenion sivustoja ja otamme vastuun vain niillä. Jos poistut Desenion sivustoilta muulle verkkosivustolle, sinun on luettava kyseisen sivuston vastaava tietosuojakäytäntö.

TIETOSUOJAKÄYTÄNNÖN MUUTOKSET

Pidätämme oikeuden tehdä muutoksia tähän käytäntöön milloin tahansa ja siinä määrin kuin katsomme sen tarpeelliseksi uusien lakisääteisten tai teknisten vaatimusten täyttämiseksi tai häiriöiden korjaamiseksi. Käytäntöä koskevat muutokset julkaistaan verkkosivuilla.

Cookies

Tästä saat lisätietoja Cookie-policy-periaatteistamme.

*Ehdot päivitetään viimeistään 15-11-2017

Asiakkaidemme mielipiteitä

8.7
Perustuu 923 arvosteluun. Näe joitakin arvosteluja täältä.
Voin suositella! Selkeä verkkokauppa, klarnan lasku tuo joustavuutta ja todella nopea toimitus! 18 Feb Sara
Kiitos Kiitos, kaikki sujui sovitusti 16 Feb Tarja
Viisi tähteä Viisi tähteä, eli tähdet puhukoon puolestani. 12 Feb arto Turtiainen
5/5 palvelua Homma toimi! 11 Feb Jukka Sierla

Nopeat
toimitukset

Mattapintainen premium-paperi
& laadukas painatus

Turvallista
maksamista

Trustpilot
arvosanasi

×

Täydennä tauluseinääsi

CHOOSE YOUR COUNTRY

Pick language

France
Netherlands
Germany

Yhteyshenkilö

Tällä hetkellä kirjalliset tiedustelut mahdollisuuksien mukaan englanniksi tai ruotsiksi.

Vahti tuotteelle

Jatka