Toimitus 3 - 5 päivää
Yli 29 €:n ostokset ilman toimituskuluja
Ajankohtaista! Ota 4, maksa 3* - Lue lisää
Julisteet ja printit
Kehykset
Inspiraatio
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Kassalle
0 Tuotteet
Jatka
Kassalle

Tietosuoja yhteistyöhankkeita varten - Desenio AB

Johdanto ja yhteenveto

Yksityisyytesi on tärkeää Desenio AB:lle (”Desenio” tai ”me”). Tässä käytännössä haluamme kertoa sinulle oikeuksistasi ja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Henkilökohtaiset tiedot ovat tietoja, jotka voidaan yhdistää sinuun yksityishenkilönä, esimerkiksi nimi ja yhteystiedot.

Lyhyesti sanottuna, käsittelemme tietojasi:

  • Siinä määrin kuin on tarpeen yhteistyötämme käsiteltäessä.
  • Noudattaaksemme pakollista lakia.
  • Kommunikoidaksemme kanssasi ja vastataksemme kysymyksiisi.
  • Seurataksemme yhteistyötä.

Tietosuojalain mukaan sinulla on monia oikeuksia. Sinulla on esimerkiksi aina oikeus kieltää markkinointi. Voit myös lukea, miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn – mitä oikeuksia sinulla on.

Haluatko tietää lisää? Lue yksityiskohtaisemmat selityksemme alla. Alla voit lukea lisää siitä, miten, miksi ja kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi.

Kuka on vastuussa henkilötietojesi käsittelystä?

Desenio AB, ruotsalaisella yritysrekisterinumerolla 556763-0693, vastaa henkilötietojesi käsittelystä. Tenga en cuenta que nuestro banco procesa los datos personales recopilados de nosotros y es el único responsable de su tratamiento.

Jos haluat ottaa meihin yhteyttä koskien henkilötietojesi käsittelyä, ota yhteyttä meihin osoitteessa influencers@desenio.com 

Keneltä tai mistä keräämme henkilötietojasi?

Käsittelemme henkilötietoja, jotka olet valinnut jakaa kanssamme. 

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Henkilötietojasi käsitellään ensisijaisesti meillä Deseniolla. Emme koskaan myy henkilötietojasi. Joissakin tapauksissa jaamme henkilötietojasi, jotta voimme täyttää sopimusvelvoitteemme sinua kohtaan hyvin ja tehokkaasti. Jotta voimme varmistaa, että maksat meille, maksupalvelutarjoajamme saavat pääsyn henkilötietoihisi.

  • Jotta voimme varmistaa, että saat maksun, maksupalvelutarjoajamme saavat pääsyn henkilötietoihisi.­
  • Jotta voimme toimittaa tavarat, sinuun sovelletaan sivustomme käyttöehtoja ja tietosuojakäytäntöä.
  • ­Käsittelemme henkilötietojasi, jotta voimme kommunikoida kanssasi koskien todellista tai mahdollista yhteistyötä.
  • Jaamme henkilötietojasi IT-toimittajille, jotka käsittelevät henkilötietojasi puolestamme käsittelijöinä auttaakseen meitä IT-palveluissa. 

Jos haluat tarkempia tietoja siitä, kenelle jaamme henkilötietojasi, ota rohkeasti yhteyttä meihin. 

Siirrämmekö henkilötietojasi EU/ETA-alueen ulkopuolelle?

Desenio käsittelee henkilötietojasi yleensä EU/ETA-alueella, mutta joissakin tapauksissa käytämme toimittajia EU/ETA-alueen ulkopuolisista maista. Kun henkilötietojasi siirretään EU/ETA-alueen ulkopuolelle, Desenio varmistaa tietosuojan riittävän tason.

Desenio siirtää henkilötietojasi Yhdysvaltoihin ja toimittajallemme. Yhdysvaltalaiset toimittajamme ovat Privacy Shield -sertifioituja. Privacy Shield on EU:n ja Yhdysvaltojen välinen sopimus, jonka lähtökohtana on eurooppalaisten perusoikeuksien suojaaminen ja henkilötietoja Yhdysvaltoihin siirtävän yrityksen oikeusvarmuuden takaaminen. Yhdysvaltalaiset yritykset voivat rekisteröityä Privacy Shield -sertifioiduiksi Yhdysvaltain kauppaministeriössä. Kyseinen ministeriö tarkistaa, että toimittajien tietosuojakäytännöt noudattavat korkeita tietosuojastandardeja.

Jos sinulla on kysyttävää siitä, miten jaamme henkilötietojasi tai jos haluat kopion asianmukaisista turvatoimistamme, ota meihin yhteyttä.

Miten voit vaikuttaa henkilötietojesi käsittelyyn?

Tietosuojalainsäädännön mukaan sinulla on erilaisia oikeuksia, jotka vaikuttavat siihen, miten käsittelemme henkilötietojasi. Lue lisää alta.


Oikeus peruuttaa suostumus ja vastustaa käsittelyä

Sinulla on oikeus kokonaan tai osittain peruuttaa annettu suostumus henkilötietojesi käsittelyyn. Peruutus tulee voimaan sillä hetkellä, kun peruutus tehdään. Sinulla on oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä.  

Oikeus vastustaa on yleisesti voimassa, kun käsittely perustuu oikeutettujen etujen tasapainoon. Voit lukea lisää siitä, mitä tämä tarkoittaa alempana näkyvistä taulukoista. Joissakin muissa tapauksissa oikeutta vastustamiseen ei ole (esim. koska meidän on säilytettävä henkilötietojasi). Sinulla on oikeus vastustaa, kun käsittely perustuu oikeudellisten etujen tasapainoon. Lue alta lisää siitä, mitä tämä tarkoittaa. Jos voimme osoittaa käsittelylle perusteltuja syitä, jotka painavat enemmän kuin sinun intressisi ja perusoikeutesi tai jos se on tarkoitettu määrittämään, käyttämään tai puolustamaan oikeudellisia vaatimuksia, sinulla ei ole koskaan oikeutta vastustaa käsittelyä.


Pääsyoikeus

Sinulla on oikeus saada vahvistus siitä, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja vai emme. Voit saada pääsyn henkilötietoihisi ja kopion käsittelemistämme henkilötiedoista.


Oikaisuoikeus

Sinulla on oikeus saada oikaisu kaikkiin sinua koskeviin epätarkkoihin henkilötietoihin, ja pyytää meitä täydentämään puutteellisia henkilötietoja. 

Poisto-oikeus ("oikeus tulla unohdetuksi") ja käsittelyn rajoittaminen

Tietyissä tilanteissa sinulla on oikeus pyytää henkilötietojesi poistamista. Näin on esimerkiksi silloin, kun henkilötietoja ei enää tarvita niihin tarkoituksiin, joita varten ne on kerätty tai muuten käsitelty, tai peruuttaessasi käsittelyn perustana olevan suostumuksesi ja kun käsittelylle ei ole muuta oikeudellista perustetta.

Sinulla on myös oikeus pyytää, että Desenio rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä. Näin on esimerkiksi silloin, kun olet riitauttanut henkilötietojen paikkansapitävyyden, tai jos käsittely on laitonta ja vastustat henkilötietojen poistamista ja pyydät sen sijaan niiden käytön rajoittamista.


Oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle

Sinulla on aina oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle.

Voit tehdä tämän erityisesti siinä EU/ETA-jäsenvaltiossa, joka on asuinpaikkasi, tai työpaikkasi tai paikka, jossa sovellettavien tietosuojalakien rikkominen väitetysti on tapahtunut. Ruotsissa valvontaviranomainen on Ruotsin tietosuojaviranomainen. Tämä oikeus ei rajoita muita hallinnollisia tai oikeudellisia keinoja.

Oikeus tietojen siirrettävyyteen

Sinulla on oikeus pyytää meitä siirtämään tiettyjä meillä olevia henkilötietojasi toiseen yritykseen (tietojen siirrettävyys). Tämä oikeus koskee henkilötietoja, jotka olet toimittanut meille järjestelmällisessä, koneellisesti luettavassa ja yhteentoimivassa muodossa, jos:

  • ­­Käsittely perustuu suostumukseen tai sopimukseen; ja
  • ­Käsittely suoritetaan automatisoidusti.

Käyttäessäsi oikeuttasi tietojen siirrettävyyteen sinulla on oikeus siirrättää henkilötiedot Deseniolta suoraan toiselle rekisterinpitäjälle, jos se on teknisesti mahdollista.

Miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi?

Tavoitteenamme on olla mahdollisimman avoimia siitä, miten ja miksi käsittelemme henkilötietojasi. Taulukossa on tarkempia tietoja siitä, miksi käsittelemme henkilötietojasi (käsittelyn tarkoitukset), mitä henkilötietoja käsittelemme, oikeudelliset perusteemme henkilötietojesi käsittelylle ja kuinka kauan henkilötietojasi käsitellään kuhunkin tarkoitukseen.


Käsittely ennen yhteistyötä

Meidän on käsiteltävä henkilötietojasi, jotta voimme kommunikoida kanssasi mahdollisesta yhteistyöstä ja tehdäksemme asianmukaisen ehdotuksen ja saadaksemme sinulta palautetta. Jos emme kerää henkilötietoja näihin tarkoituksiin, emme voi ottaa sinuun yhteyttä, tehdä ehdotuksia tai vastata kysymyksiisi. Tietoja voidaan kerätä, kun otat yhteyttä meihin tai kun löydämme profiilisi verkosta.

Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi?

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Mitkä ovat oikeudelliset perusteemme henkilötietojesi käsittelylle?

Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen?

Lähettääksemme sähköpostia tai tekstiviestin tai soittaaksemme puhelun koskien yhteistyötä.

Sähköpostiosoitteesi ja/tai puhelinnumerosi, nimesi, käyttäjätunnuksesi, linkki sosiaalisen median profiiliin ja seuraajien määrä.

Kun päätät ottaa meihin yhteyttä, käsittelemme henkilötietojasi tarpeellisuuden mukaan.
Kun olemme löytäneet profiilisi verkosta, käsittelemme tietojasi oikeutetun etumme perusteella.

Käsittelemme tietojasi kolme (3) vuotta.


Yhteistyötä varten tarvittava käsittely jne

Jotta voimme tehdä yhteistyötä kanssasi, meidän täytyy käsitellä henkilötietojasi. Meidän on myös käsiteltävä henkilötietojasi noudattaaksemme lakisääteisiä tai muita vaatimuksia, kuten kirjanpitolain vaatimusta tallentaa tietoja. Jos et anna meille henkilötietojasi näihin tarkoituksiin, emme voi tehdä yhteistyötä.

Huomaa, että myös pankkimme käsittelee henkilötietojasi voidakseen hallinnoida maksuamme sinulle. Pankkimme on itsenäisesti vastuussa tällaisesta käsittelystä.

Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi?

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Mitkä ovat oikeudelliset perusteemme henkilötietojesi käsittelylle?

Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen?

Jotta voimme käyttää tehokkaasti resurssejamme, meidän on arvioitava yhteistyötä analysoimalla tilastoja.

Nimesi, yhteystietosi, kuten sähköpostiosoite ja toimitusosoite, puhelinnumero, tilaustiedot, pankki- tai laskutustiedot. 

Käsittely on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi kanssasi.

Siitä, kun keskustelemme sopimuksen tekemisestä ja seitsemästä (7) kahdeksaan (8) vuoteen kirjanpitolainsäädännön mukaan.

Käsitelläksemme valituksia ja/tai oikeudellisia riitoja meitä vastaan.

Nimesi, yhteystietosi, ilmoittamasi tiedot, jotka ovat merkityksellisiä valituksen ja/tai oikeudellisen kiistan yhteydessä.

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa asiaankuuluvia lakeja ja oikeudellista etuamme käsitellä valituksia ja/tai puolustaa itseämme oikeudellisia vaateita vastaan.

Siitä, kun valituksesi ja/tai oikeudellinen kiista tulee tietoomme, ja niin kauan, kun se on käynnissä. Jos hylkäämme vaatimuksesi, tallennamme tiedot aina kahdentoista (12) kuukauden ajaksi, jos haluat, että asianomainen taho käsittelee oikeudellisen riidan.

Noudattaaksemme oikeudellisia velvoitteita eli kirjanpitolakeja ja rahanpesulainsäädäntöä.

Tietoja laskustasi tai sopimuksestasi, kuten ostohistoria, nimi ja yhteystiedot.

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme noudattaa asiaankuuluvaa lainsäädäntöä.

Siitä, kun saamme laskun tai teemme kaupan ja seitsemästä (7) kahdeksaan (8) vuotta kirjanpitolain mukaan ja viidestä kymmeneen (5-10) vuotta rahanpesulainsäädännön mukaan. 

Jotta voimme käyttää tehokkaasti resurssejamme, meidän on arvioitava yhteistyötä analysoimalla tilastoja.

Yhteistyökumppanin seuraajat ja sitoutuminen yhteistyöhön.

Käsittely on välttämätöntä, jotta voimme arvioida yhteistyötä.

Kolme (3) vuotta.



Käsittely, jotta voimme kommunikoida kanssasi

Mihin tarkoituksiin käsittelemme henkilötietojasi?

Mitä henkilötietoja käsittelemme?

Mitkä ovat oikeudelliset perusteemme henkilötietojesi käsittelylle?

Kuinka kauan käsittelemme henkilötietojasi tiettyyn tarkoitukseen?

Kommunikoidaksemme koskien yhteistyötämme.

Sähköpostiosoitteesi ja kirjeenvaihtohistoriasi.

Käsittely on välttämätöntä sopimuksen toteuttamiseksi kanssasi.

Kolme (3) vuotta.


Miten olemme arvioineet intressien tasapainottamista, kun henkilötietojesi käsittelyn oikeudellisena perusteena on oikeutettu etumme?

Desenio käsittelee henkilötietojasi joihinkin tarkoituksiin tukeutuen oikeutettuun etuun käsittelyn oikeudellisena perusteena. Käytämme oikeudellisten perusteiden arvioinnissa intressien tasapainotestiä, jonka avulla olemme päättäneet, että oikeutettu etumme käsitellä henkilötietoja on suurempi kuin sinun intressisi ja perusoikeutesi siihen, ettei henkilökohtaisia tietojasi käsitellä. Olemme ilmoittaneet oikeutetut etumme edellä olevissa taulukoissa. Voit ottaa yhteyttä meihin, jos haluat lukea lisää siitä, miten olemme tehneet tämän testin. Yhteystietomme on ilmoitettu tämän tietosuojakäytännön alussa.

Desenio hyväksyi tämän tietosuojakäytännön 25. toukokuuta 2018.

Asiakkaidemme mielipiteitä

9
Perustuu 1303 arvosteluun. Näe joitakin arvosteluja täältä.
Suosittelen Erinomaiset nettisivut ja nopea toimitus 17 Aug Pia Suutari
Laatu ja nopeus Nopea toimitus ja paketissa oikea tilaus. Tuotteet myös hyvälaatuisia. 16 Aug Tessa Lehtonen
***** ***** :) :) :) :) 15 Aug *****
Nopea toimitus Nopea toimitus, hyvin pakatut tuotteet, olivat juuri sellaiset kuin pitikin. 15 Aug Henna V

Nopeat
toimitukset

Mattapintainen premium-paperi
& laadukas painatus

Turvallista
maksamista

Trustpilot
arvosanasi

×

Täydennä tauluseinääsi

CHOOSE YOUR COUNTRY

Choose language

France
Netherlands
Germany

Yhteyshenkilö

Tällä hetkellä kirjalliset tiedustelut mahdollisuuksien mukaan englanniksi tai ruotsiksi.

Tiedoston on oltava pienempi kuin 5 MB.
Sallitut tiedosto tyypit: gif jpg png


Vahti tuotteelle

Maksa vasta kesän lopussa!

Jatka

Seuraa

Yksi tai useampi valituista tuotteista on tilapäisesti loppu, joten sitä ei ole lisätty ostoskoriisi. Seuraavassa on luettelo näistä tuotteista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse tuotteet, joita haluat seurata

Seuraa kaikkia
Jatka
Kassalle