Toimitus 3 - 5 päivää
Yli 29 €:n ostokset ilman toimituskuluja
Julisteet ja printit
Kehykset
Inspiraatio
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Hinta yhteensä
Jäljellä maksuttomaan toimitukseen
Kassalle
0 Tuotteet
Jatka
Kassalle
STADTKIND
Tutustu värikkääseen sekoitukseen muotia, romantiikkaa ja juhlia! Studio Stadtkind (city kid/party girl) on luovan tiimimme yksinoikeudella valokuvaama ja kehittämä, bloggaaja ja vaikuttaja Aylin König mallinaan ja inspiraationaan. Kokoelma käsittelee aiheita muotikuvauksen perspektiivistä tuoden kuviin vahvasti tunnetta ja tunnelmaa.
Luokka
Suodata
Valitse lajittelu

DESENIO STUDIO COLLECTION X AYLIN KÖNIG

Studio Stadtkind -kokoelmassa haemme inspiraation muotivalokuvista, joiden fokus on jokaisen yksittäisen aiheen tunteessa ja tunnelmassa. Mustavalkoisten ja vastavaloon kuvattujen valokuvien klassiset viittaukset sekoittuvat nykyaikaiseen tyylilliseen ilmaisuun, väreihin, sykkeeseen ja liikkeeseen. Valokuvaajamme ja luojamme ovat kehittäneet jokaisen aiheen huolellisesti ajatuksenaan, että niitä voidaan käyttää itsenäisesti, yhdessä toistensa kanssa tai yhdessä muiden valikoimamme aiheiden kanssa.

Studio Stadtkindin kanssa voit seurata luovaa tiimiämme urbaaniin Saksaan läpi Berliinin ja Hampurin yhdessä mallibloggarin ja vaikuttajan Aylin Königin kanssa, jolla on luonnollinen yhteys molempiin kaupunkeihin. Paikoissa, joissa tuhannet ihmiset kulkevat päivittäin, pysähdymme, arvostamme ainutlaatuisuutta ja korostamme sitä, mitä muuten voisi pitää itsestäänselvyytenä.

Kokoelma kuvaa modernia kaupunkielämää kahdessa osassa – Berliinissä ja Hampurissa, ja antaa sinulle mahdollisuuden kokea sekä tavanomaista että erityistä asuessasi eläväisessä kaupungissa urbaanissa Saksassa.


Suodata

×
Käytä suodatinta

Asiakkaidemme mielipiteitä

9
Perustuu 1626 arvosteluun. Näe joitakin arvosteluja täältä.
nopea toimitus nopea toimitus, taulut kauniita, toimii! 12 Nov E. Jokinen
Sisustajan unelma Ihania tauluja, erikokoja saatavilla, laajat valikoimat erilaisia ja erivärisiä tauluja ja juuri sopivan hintaisia ja todella laadukkaita 09 Nov Pupu
Nopea toimitus Nopea toimitus, pakattu todella hyvin. Julisteiden paperinlaatu ja printin tarkkuus erinomaiset! Tilaan taatusti toisenkin kerran :) 07 Nov Susanna Ilkka
Paras Suosittelen! 07 Nov Veera

Nopeat
toimitukset

Mattapintainen premium-paperi
& laadukas painatus

Turvallista
maksamista

Trustpilot
arvosanasi

×

Täydennä tauluseinääsi

Älä näytä uudelleen

CHOOSE YOUR COUNTRY

Yhteyshenkilö

Tällä hetkellä kirjalliset tiedustelut mahdollisuuksien mukaan englanniksi tai ruotsiksi.

Tiedoston on oltava pienempi kuin 5 MB.
Sallitut tiedosto tyypit: gif jpg png


Vahti tuotteelle

Maksa vasta kesän lopussa!

Jatka

Seuraa

Yksi tai useampi valituista tuotteista on tilapäisesti loppu, joten sitä ei ole lisätty ostoskoriisi. Seuraavassa on luettelo näistä tuotteista.

Kirjoita sähköpostiosoitteesi ja valitse tuotteet, joita haluat seurata

Seuraa kaikkia
Jatka
Kassalle

Valitse sijainti

Etsi tiettyä sijaintia joko kirjoittamalla osoite tai vetämällä punaista kohdistinta kartalla. Kun olet valinnut sijainnin, vahvista ja jatka klikkaamalla ”Aseta nämä koordinaatit”.

Aseta nämä koordinaatit